"Iedere organisatie, project en medewerker is uniek, waardoor het bij tijdelijk succesvol leiding geven, advies en coaching altijd om maatwerk gaat. Het vraagt om een persoonlijke en authentieke benadering in analyseren, structureren, organiseren en engageren & vergt aandacht en inlevingsvermogen in de individuele situatie en persoon"

 


                                                     Welkom op de website van Qnique                                       English

uw betrouwbare partner voor Interim Change/Program Management, Advies & Coaching

 

 

Qnique levert u de benodigde interim (change & program) management ondersteuning, advies en coaching om binnen uw organisatie op structurele wijze uw doelen na te streven in goed overleg met uw klanten, stakeholders en een geëngageerd team van medewerkers.

In iedere organisatie kan er een moment ontstaan waarop er behoefte is aan tijdelijke management ondersteuning. Wellicht dat het vroegtijdige vertrek van een manager om een tussenoplossing vraagt, er sprake is van het tijdelijk moeten vervangen van een manager bij ziekte of langduriger verlof, er complexe projecten op stapel staan of omdat er organisatieveranderingen doorgevoerd moeten worden. Tevens kan er een behoefte bestaan bij managers en medewerkers in uw organisatie met betrekking tot persoonlijke coaching en counseling. In al deze situaties kan Qnique uw partner zijn.

Qnique, uw partner wanneer u expertise nodig heeft op het gebied van het analyseren, structureren en organiseren van organisatieveranderingen & projecten, customer orientation, stakeholder management, engaging leadership en geinvolveerd coaching.


Qnique komt graag met u in gesprek waarbij we geheel vrijblijvend uw ondersteuningsbehoefte in kaart brengen.

Wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op via  niek@qnique.nl of bel (+31)06-52010607

Delen via sociale media